Sibelius Forum Store | Buy Sheet Music

Export Video

Use this forum for all hardware and technical related issues (i.e. sound cards, etc.).

Export Video

Postby Imageries » Tue Dec 20, 2016 3:18 am

I just finished an arrangement, and tried using the export video feature on Sibelius First. I used the slider on the transport window to put the playback tempo at 169, before exporting. However, once I completed the exporting and opened the video, I found that the the audio was playing at 169 as intended, but the playback line was still moving at the initial 100. Does anyone know a solution for this?

I personally tried moving the tempo to 100 so the audio and playback line synced, but when I sped up the video using a editing software, the audio went weird.
Imageries
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 20, 2016 3:11 am

Re: Export Video

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Re: Export Video

Postby bobp » Fri Dec 23, 2016 2:26 am

So don't use the slider. Select the first note of the piece, move to a blank spot, right click, scroll over Text, select Tempo, type " q = 169 ". Metrnome Mark will allow you to use a note instead of q.
Bob Porter
Sibelius 7.5, W10,i5,16 GB ram,desktop
bobp
 
Posts: 1120
Joined: Thu Dec 27, 2012 12:53 am



Similar topics


Return to Hardware Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Sibelius Books - Links - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC